General

BUNDT CAKE DE LLIMONA I NABIUS

Fa una setmana que hauria d’haver posat aquesta recepta en el blog! No tenc el cap on l’he de tenir. O sí, però les feines em guanyen.

Aquesta és una d’aquelles receptes improvisades que fas quan tens ingredients amb els que no saps què has de fer amb ells. Llimones, idò sí, és temporada de llimones. Iogurt, a punt de caducar! No podem tudar menjar! Nabius, congelats des de Nadal, amb els que vàrem fer una salsa de nabius pel gall d’indi. Ben bona que va ser!

Idò així, amb tots aquests ingredients vaig improvisar les postres del diumenge… i no va sortir gens malament. Aquí teniu la recepta!

Ingredients:

  • 3 ous M
  • 80 g d’oli
  • 200 g de farina amb llevat incorporat
  • 250 g de sucre
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • La pell ratllada i el suc d’una lllimona
  • 1 capseta de nabius congelats (uns 125 g)

Pas a pas:

1- Posam els ous i el sucre en un bol i batem amb unes varetes fins a pujar els ous i obtenir una mescla una mica densa. Afegim en aquest moment l’oli sense deixar de batre.

2- A mà, amb una espàtula de silicona afegim la farina (guardam una cullerada o dues de farina i les reservam). Un cop estigui ben incorporada afegim el iogurt. I en tenir aquest incorporat afegim el suc i la pell ratllada de la llimona.

3- Mesclam els nabius amb les cullerades de farina que hem reservat i els afegim a la pasta sense moure-la massa.

4- Vessam la pasta en el motlle prèviament untat i el posam en el forn. El forn ha d’estar a 180º, i hi tendrem el bundt uns 40-50 minuts. Anam vigilant!

5- Un cop cuit i tret del forn el deixam reposar uns 10 minuts abans de treure la coca.

Podem servir amb un poc de sucre en pols espolsat per sobre.

Recepta senzilleta i amb ingredients la majoria bons de trobar. Si no teniu nabius, no són necessaris, però li donen un toc de color i de sabor a una coca molt clàssica. I això sí, fins i tot una coca tan comuna com aquesta queda espectacular en un motlle de Nordic Ware, no trobau? Ja ho sabeu, em tenen enamorada!

Fins aviat!

Besades!

Entrades Anteriors

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »