DIY

MUNTAR UNA FESTA DE TEMÀTICA CIRCENSE (II)

Seguim amb la festa infantil inspirada en el circ!

En l’entrada anterior us vaig ensenyar què havia fet per muntar un photocall i alguns elements de DIY. Jugar ja podien jugar, però a una festa l’element essencial és el menjar, o no? Idò en aquesta entrada encara no us ensenyaré el menjar, però sí les quatre coses que vaig fer per la decoració de les taules i especialment en la taula dolça.

El meu padrí, com molts de manacorins, va ser fuster. A casa tenim moltes coses fetes seves. I entre aquestes coses tenim una moblet amb rodes, amb dues superfícies per posar coses. Sempre li hem dit “carrito” o “camarera” (ja sé que són barbarismes, però així els hem anomenat sempre). El cas és que teniem aquest moblet arraconat en una cotxeria i el vaig rescatar per donar-li una altra vida. Per això el vaig dur a un taller de fusters i vaig demanar que li canviessin les rodes, el tapessin pels 4 costats (un d’ells amb portetes), em fessin una estructura desmuntable a sobre amb una teladeta i també una roda falsa… et voilà! Ja tenim un carretet de gelats!

Com a suport de la taula dolça en una festa d’aquesta temàtica (com en altres tipus de festes just canviant la decoració) crec que no té preu, i més pensant que ho va fer el meu padrí.

Un altre element decoratiu que vaig posar sobre les taules va ser uns cartells per indicar què hi havia sobre cada taula. Aquests els vaig dissenyar amb ordinador, per tant us els puc regalar, tendreu l’enllaç al final d’aquesta entrada. Vaig fer 4 cartells: SALAT, LLEPOLIES, CRISPETES i BEGUDES. Els vaig dur a imprimir a una impremta i els vaig enganxar a un cartró ploma amb celo de doble cara (no ho proveu amb cola de barra, la humitat fa que el paper s’arrugui).

Les crispetes estaven dins poals metàl·lics en els que vaig posar paper de seda de colors, i per servir-les vaig posar cons de paper de colors. Tot un èxit!

Finalment, els tocava el torn als animals de circ, que no eren més que juguetes. A ells els vaig fer a cada un un capell de festa fent un con amb paper estampat que tenia per casa enganxant-lo amb celo de doble cara (que van de bé els retalls per fer aquestes coses!). A sobre els vaig enganxar una bolleta d’un detall de passamaneria de mini arboços que tenia per casa. Vaig tallar les bolletes i les vaig enganxar a sobre dels capellets amb un puntet de silicona.

Personalment, crec que els animals de jugueta acabaven de fer rodona la decoració, però està clar que això va a gusts!

I parlant de gusts, la 3a i darrera entrada sobre la festa de temàtica de circ serà sobre els dos detalls que vaig fer per la meva neboda: el pastís i les galletes.

Si teniu alguna pregunta o suggeriment no dubteu en enviar un missatge o comentari! Besades!

salat

crispetes

llepolies

begudes

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »