Begudes, Receptes dolces

RECEPTES PER A L’HIVERN

Aquests dies estava repassant les receptes que he anat publicant al blog. Són moltes des que el vaig començar pel setembre de 2015, però a l’hora de fer-ne alguna per dur a alguna festa, sopar, dinar o trobada sempre acab fent les mateixes. També és cert que les que repeteixo a l’estiu no solen ser les mateixes que a l’hivern. Aviat us posaré per aquí algunes que fa temps que no faig i que són… mmmmm… moooooolt bones per aquestes festes. Però per ara anem a fer un repassó a unes quantes ben interessants.

Si clicau sobre el títol anireu directament a l’enllaç de la recepta.

1. ARBRETS DE NADAL

DSC_0097

Són moooolt bons de fer, i a qualsevol festa quedareu com uns reis. No són pròpiament unes postres, més aviat són uns detallets per picar. En una bosseta transparent amb una bona presentació són un detall perfecte també per regalar.

2. CINNAMON BUNDT

DSC_0606

Un bon sofà-peli-manta necessita un dolç com aquest. No és necessari que tengueu un motlle especial per fer-lo (encara que amb aquest de Nordic Ware la presentació és divina!). Preparau-lo pels amics i, si podeu, serviu-lo encara calentó. Experiència única!

3. LICOR DE MANDARINA

DSC_0114

Els cítrics són els reis de l’hivern. Les mandarines ja són aquí! I amb elles podeu fer aquest magnífic estomacal (les monges de la Sagrada Família de Manacor recomanen beure’l amb gel… en saben molt! 😉 ). No és una recepta barata, però el resultat és immillorable i en tendreu per una temporada: així com és recomanable beure’l amb un poc de gel no ho és gaire excedir-se, la graduació és alteta…

4. TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA I ARRÒS INFLAT

Ja teniu la recepta en el blog!!! Torró de xocolata blanca i arròs inflat! Link en el perfil. A llepar-se els dits!  #torró #xocolata #Nadal #crispis #celíacs #sensegluten

És tan senzill, i tan bó, que en voldreu fer més d’una barra. Per regalar o per vosaltres mateixos, però serà un dels dolços estrella damunt la taula de Nadal.

5. TORTELL DE REIS

DSC_0048

És cert que encara queda un mes per els reis, però és un dolç amb un gust tan especial que no crec que sigui cap sacrilegi fer-lo en altres dates, no?

Aquestes cinc són les receptes que enguany es repetiran a casa (i alguna més…). També hi haurà novetats, però aquestes ja seran cosa d’una altra entrada. Ens veim la setmana que ve?

Besades!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

2 Comentaris

  • Respondre Beatriz 11 de desembre de 2016 a 0:29

    Saps que m’agrada ? que ja fa molt que et segueixo, perque les recordava totes… Un petó molt gran,artista.

    • Respondre decolorsisucre 12 de desembre de 2016 a 22:20

      Mmmm… més o manco un any! Sí! Ja fa una temporadeta ?
      Moltes gràcies!!!!

    Deixa un comentari

    Translate »