DIY, Receptes dolces

DECORACIÓ AMB XOCOTRANSFERS

Setmana d’avaluacions acabada! Després de la setmana d’examens, és la pitjor setmana de l’any. Si la setmana d’examens els alumnes et persegueixen per lliurar-te coses de darrera hora o per suplicar-te que no els posis alguna cosa a l’examen, la d’avaluacions et persegueixen i et ploren per a què els aprovis…

DSC_0312

Res, que no et lliures d’ells per molt que justament aquelles dues setmanes ho necessitis. Estim molt els meus alumnes, però hi ha temporades que me’ls estim més d’enfora. I aquests dies han estat així, amb alumnes estressats per les notes i profes estressats pels alumnes i les notes. Per tant millor desestressar-nos un poc. Anem amb una cosa fàcil.

Aquesta setmana no us duc unes postres, us duc una manera singular de decorar-los. Com podeu veure a les fotos aquests tassonets de crema de llimona estan decorats amb un gerd i una peça de xocolata decorada amb transfers. Voleu saber com es fa?

 

DSC_0355

Ingredients:

  • Xocolata blanca
  • Làmina de xocotransfer
  • Paper de forn
  • Espàtula

Pas a pas:

1- Preparau dos fulls de paper de forn i posau la làmina de xocotransfer a sobre d’una d’elles.

2- Posau la xocolata blanca en el microones (o a bany Maria) i foneu-lo. Si ho feis en el microones posau-lo a intervals de 30 segons i no massa fort de temperatura.

3- Vessau la xocolata sobre la làmina de xocotransfer i estirau-la amb l’ajuda d’una espàtula. Posau l’altre full de paper de forn per sobre per acabar d’anivellar la part de sobre (aquest pas és opcional).

4- Deixau-ho dins la gelera per a que refredi i solidifiqui.

5- Quan la xocolata torni a ser sòlida podeu treure la làmina de la xocolata. Rompeu-la en trossos irregulars i decorau les postres que volgueu!

DSC_0360

D’aquestes làmines en podeu trobar amb molts de motius i per a cada ocasió. No són gaire cares, i donen un toc diferent amb poca feina, no trobau?

La setmana que ve la cosa serà més elaborada… però encara no us diré què hi haurà. 😉

Vendreu a xafardejar una estona?

Besades!!!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »