Setmana d’avaluacions acabada! Després de la setmana d’examens, és la pitjor setmana de l’any. Si la setmana d’examens els alumnes et persegueixen per lliurar-te coses de darrera hora o per suplicar-te que no els posis alguna cosa a l’examen, la d’avaluacions et persegueixen i et ploren per a què els aprovis…
Res, que no et lliures d’ells per molt que justament aquelles dues setmanes ho necessitis. Estim molt els meus alumnes, però hi ha temporades que me’ls estim més d’enfora. I aquests dies han estat així, amb alumnes estressats per les notes i profes estressats pels alumnes i les notes. Per tant millor desestressar-nos un poc. Anem amb una cosa fàcil.
Aquesta setmana no us duc unes postres, us duc una manera singular de decorar-los. Com podeu veure a les fotos aquests tassonets de crema de llimona estan decorats amb un gerd i una peça de xocolata decorada amb transfers. Voleu saber com es fa?
Ingredients:
- Xocolata blanca
- Làmina de xocotransfer
- Paper de forn
- Espàtula
Pas a pas:
1- Preparau dos fulls de paper de forn i posau la làmina de xocotransfer a sobre d’una d’elles.
2- Posau la xocolata blanca en el microones (o a bany Maria) i foneu-lo. Si ho feis en el microones posau-lo a intervals de 30 segons i no massa fort de temperatura.
3- Vessau la xocolata sobre la làmina de xocotransfer i estirau-la amb l’ajuda d’una espàtula. Posau l’altre full de paper de forn per sobre per acabar d’anivellar la part de sobre (aquest pas és opcional).
4- Deixau-ho dins la gelera per a que refredi i solidifiqui.
5- Quan la xocolata torni a ser sòlida podeu treure la làmina de la xocolata. Rompeu-la en trossos irregulars i decorau les postres que volgueu!
D’aquestes làmines en podeu trobar amb molts de motius i per a cada ocasió. No són gaire cares, i donen un toc diferent amb poca feina, no trobau?
La setmana que ve la cosa serà més elaborada… però encara no us diré què hi haurà. 😉
Vendreu a xafardejar una estona?
Besades!!!
No hi ha Comentaris