Aquesta recepta ha rebut crítiques molt variades. Als grans no han agradat massa. No de gust, de gust són molt especials. La textura és el que no ha acabat de convèncer.
Per altra banda, als més petits els vaig haver d’amagar el pot. Quan ens en vam témer havia minvat molt! I és cert, la textura és un tant especial, no és per tothom. Però el gust és moooolt suau.
Les podeu fer de dos models, com jo, o posar-hi més creativitat i donar-lis un toc de xocolata per sobre, o farcir-les amb dolç de llet, per exemple. Només estic donant opcions! De les panxades de galletes no en vull saber res!

Ingredients
- 125 g de mantega
- 40 g de sucre en pols
- 1 vermell d’ou
- 1 cullereta de vainilla
- 200 g de llet condensada
- 360 g de farina de blat de moro
- confitura de gerds (opcional)
Passa a passa
1- Hem de batre la mantega, a temperatura ambient, amb el sucre en pols.
2- Quan la mescla estigui ben integrada anam afegint el vermell d’ou, la vainilla i la llet condensada. Tot això ho tornam a batre fins a tenir-ho ben integrat.
3- Integram a la mescla la farina de blat de moro en dues tongades. Formam una bolla amb la pasta, l’embolicam amb paper de film i la deixam reposar dins la gelera mitja horeta.
4- Passat aquest temps encalentim el forn a 180º, i mentrestant preparam les galletes.
5- Posam paper de forn damunt una palangana i dividim la pasta en bolletes petites. Les posam sobre la palangana, enfora unes de les altres, i les xafam una mica amb la mà.
6- Per decorar-les abans d’enfornar podem fer una marca amb la forqueta, o podem fer un clotet al mig amb el mànec de la forqueta i farcir-la amb confitura.
7- Enfornam les galletes uns 15 minuts, no molt més, perquè han de quedar blanquetes.
Deixau-les refredar… i a menjar!

Deixa un comentari