DIY, General

FESTA HARRY POTTER

Enguany ja és la segona vegada que la meva neboda gran ha celebrat el seu aniversari un poc d’aquella manera. Ens agradaria ser-hi tots, família i amics, però per les circumstàncies actuals això encara no pot ser. Què hi farem!

I en el seu moment vaig estar tan contenta que triés aquest tema per la seva festa… Molt! Vaig començar a llegir aquesta saga de J. K. Rowling a l’aeroport fa molts d’anys, just quan començaven a sortir els primers llibres. Vaig comprar el primer en comptes d’una revista pensant que si no m’agradava ja no compraria els demés… i anys després fins i tot vaig anar a veure un expo a Madrid sobre les pel·lícules, ja me direu! M’encanta l’univers màgic! I a na Maria també.

En aquesta entrada us contaré una miqueta el que vaig preparar per decorar la festeta i la taula del menjar. És vera que varen poder ser pocs nins, però això no lleva que la festa estigués ben ambientada.

ATREZZO GENERAL

  • Llibre monstruós dels monstres

Aquest llibre va ser el que va dur més feina de fer, però estic orgullosa del resultat. Vaig partir d’un llibre buit de cartró (d’aquests que es venen a les botigues de manualitats) al que vaig folrar amb símil de pell, amb el que s’enquaderna els llibres. A sobre de trossets d’aquest material també vaig pintar les lletres de la portada del llibre. Per casa tenia un guardapits ja bastant deteriorat per fora, però per dins el pèl fals encara estava en bones condicions, per tant el vaig reutilitzar per fer la part de fora. Les dents, els tentacles i els ulls els vaig fer amb pasta fimo de colors, que després vaig envellir amb pintura acrílica.

  • Banderoles de les cases de Hogwarts

Això va ser molt més fàcil, just vaig haver de comprar trinxes de loneta de colors, calcar els dibuixos a sobre i pintar-los amb els escuts de cada casa: Gryffindor a la vermella, Hufflepuff a la grogs, Ravenclaw a la blava i Slytherin a la verda. Per sort tenia molts de colors d’altres coses que havia pintat sobre tela, però realment no se’n necessiten molts, la mateixa base de la tela ja fa de color. A més, tot el que era groc ho vaig substituir per daurat i tot el blanc per platejat. Quedava molt bé brillava amb el sol.

  • Senyalitzacions del món màgic

Si vas a un món tan màgic com el de Harry Potter has d’anar en compte de no perdre’t perquè pots acabar on no toca, per tant és important que les senyalitzacions estiguin ben posades. No voldràs anar a Honeydukes sense tenir ni una sola moneda, primer hauràs de passar per Gringotts, no? Per això vaig utilitzar un pal i fustes tallades de diferents formes, a les que vaig pintar amb les lletres i logos de cada lloc especial dels llibres.

  • El mapa de Magatotis

Més senzill impossible! Per internet trobareu moltes pàgines on ofereixen gratuïtament les plantilles d’aquest mapa, a una mida petita, això sí. També hi sol haver les instruccions de muntatge, només necessitareu tisores i cinta de doble cara o cola de barra per muntar-lo. Deixau que la imaginació dels nins faci la resta.

  • Andana 9 i 3/4 i Hedwig

Aquests són els que menys misteri tenen, ja que són comprats. Pel preu que tenien era molt més pràctic comprar-los, a més, en Hedwig aquell dia ja no va dormir dins la gàbia, sen va anar amb na Maria. Per cert, la gàbia la trobareu en qualsevol basar, a la part de decoració.

ELS DOLÇOS

  • Dolços del carretó del tren a Hogwarts, i de Honeydukes

Per internet es poden trobar infinitat de plantilles que retallar i muntar per emplenar. Com que en el moment de la festa el covid havia repuntat i s’havia d’anar una mica més en compte, vaig fer paquetets de dolços perquè cada nin tengués els seus. A la imatge veureu: caramels de Bertie Bott de tots els sabors, granotes “de xocolata”, discs picants, cucs, varetes màgiques… La màgia de tot això és el packaging!

Com que la festa de na Maria va ser a l’agost, evidentment no podia posar granotes de xocolata (si voleu el motlle original anau aquí), però vaig trobar unes granotes de llepolia que cabien perfectament dins les capses. Una sort!

A més, tenia una olla de bruixa (reciclatge d’estris de halloween) a la que vàrem posar les crispetes i les galletes de mantega amb formes de Harry Potter que vàrem posar en pots de plàstic amb etiquetes una mica misterioses.

EL PASTÍS

D’aquesta temàtica ja n’havia fets uns quants i m’ho he passat molt bé fent-los. La llàstima és que no he pogut practicar massa el tema de les diferents cases ja que tots els nins de 6 anys diuen que són de Gryffindor, no sé per què serà. Tanta sort que també n’hi ha hagut qualcun de Slytherin.

Però na Maria, no només volia que el seu pastís fos de la casa d’en Harry, si no que el volia blau. Clar, perquè és el seu color preferit. I què fas quan la teva neboda gran te diu que vol un pastís de Gryffindor de color blau? Idò li fas un pastís de Gryffindor de color blau, i no hi ha res més a dir.

Esper que aquesta entrada us hagi agradat i us hagi donat alguna idea per les vostres festetes. Cuidau-vos molt, que encara tenim “el bitxo” entre nosaltres!

Una abraçada!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »