DIY

BOMBETES RECICLADES BEN NADALENQUES

M’encanta dur les ungles pintades. Fa uns anys no m’ho hagués cregut, però ara mateix m’encanta. M’ajuda a no mossegar-me les ungles. Tota la vida m’he mossegat les ungles perquè els nervis sempre me guanyen, però d’ençà que me les pinto, hi ha hagut molt poques vegades que hagi tengut la temptació.

I pensau que la pintura d’ungles només serveix per pintar ungles? Doncs no. El que he fet ha estat preparar la decoració de Nadal amb aquest tipus de pintura, que surt molt més econòmica que la pintura de vidre. Per què de vidre? Doncs perquè el que volia pintar eren bombetes! Vos deix amb el pas a pas:

  

Material:
– bombetes de totes les mides i formes (vos quedaran millor les de forma clàssica)
– washi tape primet (també conegut com “celo”)
– pintura d’ungles, del color que més vos agradi
– fil de coure prim

Arremangau-vos!
1- Primer de tot pots triar si buidar les bombetes o no. Du una mica de feina, per tant si no ho vols fer no passa res. Si decideixes buidar-les, et deix l’enllaç d’un vídeo on explica pas per pas com fer-ho. Si me permeteu un consell: posau-vos guants… Vaig tenir un parell de dies les mans ben rapinyades pels vidrets.

2- Podeu pintar les bombetes a mà alçada fer formes aleatòries o amb línies ben retallades. Per fer la primera opció només heu de deixar anar la vostra creativitat amb el pinzell. Per la segona hi entra en joc el washi tape. L’he de posar en aquelles zones que voleu deixar sense pintar. és a dir, fer reserves.
 

3- Pintau les bombetes. En el cas en què faceu reserves, és molt millor aplicar dues capes de pintura. En els dibuixos fets a mà alçada en canvi és millor que no els toqueu, si no perdran espontaneïtat.
4- Feis un forat a cada banda de la part metàl·lica i passau-hi un fil de coure. A les botigues de Belles Arts en trobareu de molts colors. Per a què vos quedi millor és preferible que el nus que faceu quedi amagat per dins de la bombeta.

Ja només vos queda penjar-les de l’arbre de Nadal o en altres llocs de la casa.

  

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »