Receptes dolces

CURSET DE PETIT FOURS AMB N’ALMA A GUINDALIA!

Aquesta vegada no he hagut de viatjar fins a Madrid. No, aquesta vegada ha estat ella la que ha vengut fins a Mallorca. He fet un curs a Guindalia amb n’Alma Obregón!
La cosa va començar a tota velocitat des del principi. No conec altra persona que pugui estar a tantes coses a la vegada: forn, kitchenaid, bany Maria… Estava atenta a tot i a tots els que érem allà. Per suposat, la part femenina érem majoria, però també hi ha algun valent que s’atreveix en el camp de la minipastisseria.

Res, que la llista de tasques era tan llarga que tot d’una que va arribar n’Alma i totes tenguérem les mans netes i el davantal posat començarem la tasca.

Ja us dic, la llista era llarga: petit choux, llamps de crema, tiramisú en tassonet, panacota en tassonet, nius de merenga amb ganache de xocolata i fruites del bosc, cheesecake d’oreo, “petons” i roses de merenga, creme brulee i mousse de xocolata.
És impossible que us conti fil per randa totes les coses que arribarem a fer entre totes i tots, per tant, us deix amb algunes fotos de les diferents coses que férem durant el curs. Us pos peu de foto per a que sapigueu què és cada cosa. Ah! i en breu afegiré més fotos, ja que des de Guindalia m’enviaran les fotos del grup i algunes més. Però així al manco tendreu un petit tast.
Aquí podeu veure les meves mans mesclant els vermells d’ou
amb la farina i el sucre.

 

N’Alma durant l’explicació de “com remenar
per no abaixar els blancs d’ou pujats”.

 

Fent els petit choux i els llamps.

 

Petit choux i llamps acabats de treure del forn! No me digueu
que no tenen bona pinta fins i tot sense farcir!

 

Mans a la feina! A farcir els petit choux i els llamps!!!

 

A punt d’enfornar la creme brulee.

 

Cremant el sucre de la creme brulee.
Mmmm… crec que em compraré un cremador d’aquests…

 

Què com es fan els nius de merenga? Doncs així!
Farcint de ganache de xocolata
els nius de merenga.

 

El últims retocs dels nius de merenga.

 

Els petonets de merenga.

 

Els petonets i els nius de merenga. Encara quedava
un lloc per fer les roses, el veis?

 

Aquestes són les meves mans fent alguns
dels petons de merenga.

 

Del tiramisú vàrem fer fins i tot el bescuit!

 

…ben ensucrat, per suposat!

 

No va quedar ni un retall! Us ho puc assegurar!
I a falta de la creme brulee, que encara estava dins el forn,
aquest és el resultat.
I ara, a esperar el 27 de juny, que tornaré a Guindalia a fer un curset de pastissets individuals amb en Luis Olmedo. Quines ganes!!!
Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »