Receptes salades

ESTRELLES DE FORMATGE

Fa anys que segueixo una publicació francesa de la que n’he tret moltíssimes idees, i de la que, si tengués temps faria tots els taller que suggereix.
                                       
Es tracta de la Marie Claire Idées. Surt cada dos mesos i està plena d’inspiració. Hi ha una mica de tot: brodat, bricolatge, cuina, moda… una mica de tot, com deia. D’algunes de les idees en du també les instruccions i les plantilles o els patrons.

 

Fa un temps vaig fer aquestes galletes farcides de formatge per provar com sortirien. Les vaig dur a l’IES on faig feina… i no va quedar res! ni un poquet de sèsam! Res, absolutament res. I és que realment són molt bones.

 

Així és que comparteixo la recepta amb voltros, per si la voleu provar.
Ingredients:

– 2 planxes de pasta brisa

– 80 gr de mascarpone
– 80 gr de parmesà
– farigola (si és possible fresca)
– nou moscada
– 1 ou
– caiena
– sèsam
                                                   
Anem amb el pas a pas:
1- Esteneu una de les planxes de pasta brisa i repartiu el mascarpone per tota la superfície.
                                                    
2- Repartiu el parmesà per tota la superfície. Veureu que sembla moltíssim. Tranquils, ha de ser així. A més, heu de posar la farigola i la nou moscada, al gust de cada un. Anau en compte; un poc dona gust, molt serà horrible, no vos passeu.
3- Posau l’altra planxa de pasta brisa a sobre i passau l’aprimadora de manera suau a sobre. Tots els bonys, com els que es veuen a la foto, desapareixen. No vos passeu, no és qüestió de deixar-ho tot súper pla.
4- En aquest moment podeu triar un motlle que vos agradi i tallau les formes, jo he triat un motlle d’estrella de 6 puntes. Depèn del motlle que trieu vos en sortiran més o manco. NO tireu els retalls que sobren!!! Són igual de bons!!! Posau estrelles i retalls sobre un paper de forn o planxa de silicona pel forn.
5- Pintau cada estrella amb l’ou batut. Jo he utilitzat tot l’ou.
6- A sobre de l’ou batut, posau una mica de caiena (només una mica!) i un poc de sèsam. Anau en compte amb la caiena perquè és molt picant!
I au! A enfornar! Forn a 210º. Vigilau les estrelles, i en estar daurades per sobre ja les podeu treure del forn.
Si les duis a qualsevol reunió sereu molt ben acollits!
Disfrutau-les!
Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

2 Comentaris

  • Respondre Anònim 4 d'abril de 2015 a 13:15

    juani,qun és la propera reunió? 😉 a kiss!

  • Respondre Joana Maria Melis 4 d'abril de 2015 a 13:16

    Jajajajajaja en voler!

  • Respon a Anònim Cancel·lar resposta

    Translate »