General

LIEBSTER AWARDS

Hi ha moments en què rebre una bona notícia et fa molta il·lusió. Després de setmanes d’angoixa familiars, ahir vespre vaig rebre un missatge pel messenger del facebook. Era n’Isabel Nóbrega, una companya del curs Blogging abc que vaig fer a l’escola de na Jackie Rueda Photography. Ella, com jo, té un blog, Gata Flamenca i el que em deia al missatge és que em nominava per guanyar un Liebster Award. I què és un Liebster Award? Idò és un reconeixement entre bloggers de blogs que no són el seu. Per guanyar-lo he de respondre a una sèrie d’11 preguntes i nominar a 5 blogs novells com el meu. I sabeu què? Que me fa una il·lusió terrible!!!! Moltes gràcies Isabel! No saps en quin bon moment m’ha arribat el teu missatge!

Perquè ho entengueu, el premi no significa més que un reconeixement per part dels companys bloggaires, no representa doblers ni res de tot això. I sincerament, crec que en aquests moment és el millor que me pot passar!

 

L’entrevista:

 • Per què decidires obrir un blog? / ¿Por qué decidiste abrir un blog?

Crec que perquè algú m’ho va suggerir i no m’ho vaig pensar massa. Tal volta m’ho hauria d’haver pensar uns minuts… hehehehehe

 • Quant de temps li dediques al blog? / ¿Cuánto tiempo le dedicas al blog?

Depèn. A l’estiu, que és quan tenc vacances puc dedicar-li bastant més temps que la resta de l’any. Però cada setmana intent dedicar-li al manco mig dia, entre fer i editar les fotos, escriure l’entrada… M’agradaria dedicar-li més temps, però en no ser un blog professional tampoc no és tan necessari… i tampoc tenc massa temps!

 • D’on treus la inspiració per escriure? / ¿De dónde sacas la inspiración para escribir?

Depèn de l’entrada i del moment personal en què estic.

 • Ha canviat la teva vida després d’obrir el blog? / ¿Ha cambiado tu vida después de abrir el blog?

Una mica sí. No acab d’escriure l’entrada de la setmana que ja estic pensant la que ve. Durant la setmana pens en tot el que he de mester per preparar el que hagi pensat fer. I una cosa que mai de la vida hagués pensat que faria: fer cursos de fotografia! I això que durant la carrera vaig evitar totes les assignatures de fotografia que podia!

 • De quina cosa t’agrada més xerrar en el blog? / ¿De qué tema te gusta hablar más en tu blog?

A part de les receptes i dels DIY, de les coses que em van passant o del que vaig pensant mentre estic dins la cuina o preparant qualsevol taller i que relacion amb ells.

 • Quin és el teu blog preferit? / ¿Cuál es tu blog favorito?

Un??? Pregunta massa complicada… La següent!

 • A qui et dirigeixes amb el teu blog? / ¿A quién diriges tu blog?

A ningú en concret i a tothom en general. És un blog de cuina i DIY, però amb la visió d’una persona que de cuinera té poc, i que va descobrint coses a poc a poc i les vol compartir amb qui les vulgui llegir.

 • Què li diries a algú que té pensat obrir un blog i encara no ho ha fet? / ¿Qué le dirías a la gente que tiene pensado abrir un blog y que aún no lo ha hecho?

Que no hi pot perdre res. Que si en té ganes al manco ho intenti. Mai saps on és la sort!

 • Com és la teva vida fora del 2.0? / ¿Cómo es tu vida fuera del mundo 2.0?

Imagin que normal, com la de tothom: despertar-me ben de matí, anar a la feina, preparar les classes, estar amb la família, els amics…

 • Què opinen els amics i la família del teu blog? / ¿Qué opinan tus amigos y familia de tu blog?

I què han de dir? Són els meus principals fans, ja que no sé si en tenc massa fora dels amics! hahahaha Parlant seriosament, ells són els que m’animen quan no estic molt convençuda de si el que faig està bé, i són els primers en donar-me l’enhorabona per qualsevol petita fita que aconsegueixo.

 • Una frase que t’inspiri: / Una frase que te inspira:

“Un dia sense riure és un dia perdut”, de Charles Chaplin. I és cert que hi ha dies que el que la cosa que menys fa ganes és riure, però realment l’optimisme que inspira la frase és el que més m’agrada.

 

I ara em toca nominar a mi…

 1. The Txeridei’s photos
 2. Jana con Jota
 3. La vida al Norte
 4. Estudio Avellana
 5. Entre tules y lavanda

Besades a totes! Dissabte l’entrada de la setmana, no us la perdeu!!!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

4 Comentaris

 • Respondre Jana con Jota 5 de novembre de 2015 a 22:09

  GUAUUU!!! nominada a dos Óscar por la misma película!! Bueno vale no, pero casi…..dos premios por el mismo blog…mil gracias Joana, eres un amor!!! Voy a elegir vestido y a desenrollar la alfombra roja …la verdad es que no tengo alfombra roja…pero voy a desfilar por el pasillo como si pisase una 😉

 • Respondre Mariángeles 6 de novembre de 2015 a 11:25

  Muchísimas gracias por tu nominación, JM, ha sido una gran sorpresa para mi.
  No se si tengo que hacer algo o es suficiente con lo ancha que me he puesto con tu nominación. Soy nueva en esto y no tengo ni idea, pero si no me mandais nada que hacer, me conformo con lo ancha que me he puesto con tu nominación. Gracias de nuevo y un abrazo!!!!

  • Respondre decolorsisucre 6 de novembre de 2015 a 12:47

   Hola María Ángeles! Pues para seguir la cadena tienes que hacer lo que yo, hacer la entrevista en tu blog y nominar a 5 blogs más. Un beso!!!

  Deixa un comentari

  Translate »