Receptes dolces

MINIPASTISSETS DE MANGO AMB CRUMBLE TROPICAL

Recordau aquell col·leccionable de Planeta de Agostini que estava fent? El Kit&chef? Idò aquesta setmana passada vaig intentar fer una altra recepta de les que hi surten. En tenc una altra per intentar, però m’ha costat aconseguir un dels ingredients. Ara ja el tenc, quan la faci sereu els primers en veure-la.

dsc_0010

Aquesta és la segona recepta que la chef Alba ha fet en directe pels que seguim el curs. I tenia curiositat per això del crumble, i sobretot per provar un dels ingredients que va venir en una de les caixes: el crunch de mango. En una de les darreres va venir tembé un ingredient bastant curiós, granets de xocolata explosiva! I d’aquest darrer ingredient en vaig posar al panellets de xocolata d’enguany, i mira, ha estat una cosa diferent i curiosa… panellets explosius!

dsc_0014

I és que en cada caixa que ens arriba hi ha diferents ingredients per fer les receptes que ens proposen però també productes gourmet, com aquests de la marca ingredíssimo. Podeu ben creure que cada mes esper la caixa com si fossin els regals de Nadal. Sempre sabem el que hi vendrà un poquet abans de rebre-la, però això no lleva que quan la rebi destrossi el plàstic que l’embolica i l’obri com si a dins hi hagués una bomba: amb molta delicadesa… hahahahaha

Per aquesta recepta no és necessari el crunch de mango, podeu fer els pastissets sense ell, per tant no teniu excusa per no fer-los! Anem amb la recepta!

dsc_0026

Ingredients:

Per la coca

  • 1 mango madur
  • 145 g de farina
  • una pessic de sal
  • 1 cullereta de llevat en pols
  • 1/2 cullereta de pols de cinc espècies xineses
  • 2 ous
  • 180 g de sucre
  • 50 g de mantega fosa
  • 75 ml de nata líquida
  • mango crunch (opcional)

Pel crumble tropical

  • 100 g de sucre morè
  • 100 g de mantega
  • 100 g de farina
  • 50 g d’ametlla en pols
  • 50 g de coco ratllat

 

Pas a pas:

1.- Tallau el mango a daus no molt grossos i reservau.

2.- Mesclau la farina, la sal, el llevat, i les espècies i reservau.

3.- Mesclau la mantega amb el sucre fins a formar una pasta uniforme. Afegiu la nata i remenau fins que estigui ben integrada.

4.- Afegiu els ous un a un fins que estiguin ben integrats.

5.- Afegiu la mescla de la farina i el mango crunch a poc a poc fins que obtingueu una pasta uniforme. Reservau.

6.- En un altre bol preprarau el crumble mesclant el sucre amb la farina, l’ametlla i el coco. Afegiu la mantega ben freda de la gelera i a trossets molt petits fins a formar una mescla semblant a la galleta picada.

7.- A dins les càpsules posau un poc de pasta de la coca i uns quants daus de mango, fent uns quants pisos, sense passar dels 3/4 de la capacitat de la càpsula. La darrera capa que sigui sempre de pasta. A sobre de la darrera capa de pasta posau un grapadet de crumble (jo n’he posat un poc massa, però és taaaaan boooo…).

8.- Posau els minipastissets dins el forn a 175º uns 20-25 minuts o fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net.

dsc_0029

Què trobau? A casa varen agradar molt! Si els feis ho vull veure! Enviau una foto!!!

Ens veim la setmana que ve?

Besades!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »