DIY

CALENDARI D’ADVENT PER A UNA BEBÈ (O NO)

Na Maria, la meva nebodeta, passarà enguany el seu primer Nadal. Encara no sap molt bé què passa, però als més grans ens fa il·lusió per ella. Pareix mentida com els més petits ens fan fer coses que potser no haguéssim ni pensat fer mai.DSC_0042

Vaig pensar fer-li un calendari d’advent, al més pur estil USA, però evidentment és massa petita per posar-li detallets dolços. I 24 detallets per una bebè és difícil. Si teniu en compte que ara té 4 mesos i aviat li começaran a sortir les dents podeu endevinar algun dels regals, però 24 d’iguals només per a ella… Per tant ens vaig afegir a tots en el seu calendari. Com? Idò a més de regalets físics, he posat vals bescanviables en… en cosetes com aquesta:targetes-calendari-2

Només són un exemple, però en alguns dels sobres que han servit d’envoltori pels regals hi havia targetes com aquestes. Bé idò… ens posam mans a l’obra? Ja sé que faig tard per a què pogueu agafar idees per un calendari d’advent, ja que avui som dia 6, però potser per fer un detall a l’amic invisible us va de perles.

 

DSC_0047

Materials necessaris:

  • Cistelleta (jo l’he comprada a Ca’n Garanya, allà en trobareu de moltes mides)
  • Sobres (de mides Din-A5 i Din-A4)
  • Cordeta prima de colors (jo l’he posada vermella perquè era la que tenia, però daurada, platejada o el color preferit de la persona a qui ho heu de regalar serà perfecte!)
  • Números impresos (jo els he tret d’aquesta pàgina)
  • Regals i vals bescanviables!!!
  • Cola de barra
  • Tisores
  • Perforadora

Pas a pas:

1- Imprimiu els números i els vals i retallau-los.

2- Perforau els números.

3- Posau cada regalet dins un sobre i tancau-lo. Si teniu la intenció de que qui ho hagi d’obrir ho faci en un ordre especial pensau a col·locar els sobres de manera que en posar els números no us equivoqueu.

4- Perforau el sobre en un dels cantons i passau un trosset de cordó per aquest forat i pel dels números. Per a què els números no es moguin massa jo els he enganxat al sobre amb un poquet de cola en barra.

5- Posau els sobres dins la cistelleta i ja teniu el vostre calendari d’advent, o regal d’amic invisible, o… el que us faci més ganes!

DSC_0049

Ens veim aviat amb una recepta dolçeta. Salut!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »