Receptes dolces

Crema de mascarpone

Venga va! Amb aquesta recepta podreu completar perfectament a la torta Tenerina o simplement escampar-la sobre una torrada perquè és… una crema per llepar-se els dits!

Ingredients:

  • 500g de mascarpone a temperatura ambient
  • 4 vermells d’ou a temperatura ambient
  • 125g de sucre
  • 50g d’aigua

Passa a passa:

1- Posam el sucre i l’aigua al foc i ho encalentim fins els 121º. Poc abans d’arribar-hi (115º-116º), començam a batre els vermells d’ou per blanquejar-los. Si no teniu termòmetre de cuina, aquest serà el punt en què l’almívar forma petites bombolletes blanques a la superfície.

2- Quan l’almívar estigui llest l’anam abocant a poc a poc sobre els vermells d’ou sense deixar de batre i ho continuam fent fins que hagi refredat de tot.

3- Posam el mascarpone en un bol i el removem amb una espàtula per estovar-lo i a poc a poc hi anam afegint la mescla dels ous fins a obtenir una crema homogènia.

La crema tendrà una textura molt tova, com de iogurt. Si la voleu deixar una estona a la gelera tendrà una mica més de cos. I una cosa… no la tasteu abans de posar-la dins el plat amb la torta Tenerina, perquè no crec que n’arribi gens!


PD: no recomanen congelar-la perquè perd la consistència però la podeu guardar dins la gelera 3 o 4 dies coberta amb film transparent.

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

No hi ha Comentaris

Deixa un comentari

Translate »