DIY

CURS DE DIBUIX AMB PHOTOSHOP (PER A CREAR TAULES DOLCES)

Des que vaig  veure per primera vegada aquestes taules me’n vaig enamorar. No hi puc fer més! A vegades me pareixen un poc “embafadores” en el sentit de que tot és massa coordinat, massa rosa o groc o blau… però tenia ganes d’aprendre a dissenyar, imprimir, retallar i montar toooooooota una taula dolça jo tota sola.DSC_0159

Però clar, on vas a cercar això en tot Mallorca, i que no suposi desplaçaments pesadíssims? Idò per internet!

PicMonkey Collage

De veres que en això de cursos per internet no hi tenia molta confiança fa un temps. Però un bon dia vaig conèixer els cursos de na Jackie Rueda, de la que ja us he xerrat alguna vegada. D’aquells cursos en vaig sortir encantada ja que les meves fotos han millorat molt (d’acord, alguna vegada són una mica més fluixes però és que no sempre hi ha la inspiració al màxim!). De na Jackie n’he fets de foto però també un de màrketing i un de blogging. En ells he conegut gent fantàstica amb la que ara ens comunicam a través de facebook o els nostres propis blogs (Jana con jota, En mi cajón de sastre, Mes petits accidents, Having fun, Gata flamenca, Lavanda Love… segur que me deix algú, per favor no m’ho tengueu en compte!!!).

DSC_0145Res, que com que ja us vaig dir en una entrada anterior en la que us parlava sobre els meus llibres imprescindibles de cuina, na Julia Guarch té un blog que es diu Postreadicción. De veres, entrau-hi, tot és tan… cuco… és que no sé com expressar-ho. M’encanta! Realment no és massa el meu “estil”. Però és que tampoc tenc un estil molt definit, sempre faig el que me fa ganes en aquell moment. I a més, no diuen que saber coses no ocupa lloc?DSC_0142La cosa és que em vaig inscriure al curs de dibuix amb photoshop per a taules dolces. El curs dura un mes i mig. En l’enllaç que us he posat hi ha tota la informació.

El primer mes na Julia t’ensenya com funcionen les eines de photoshop i t’envia diferents exercicis per a què et vagis acostumant a utilitzar-les. Si tens algun problema només li has d’enviar un mail i en poques hores (com a molt en un dia) et contesta, i això és fantàstic.DSC_0140Ja les darreres lliçons del primer mes són encaminades a muntar la taula dolça: com imprimir, retallar, trucs… A vegades no t’imagines com de senzilles poden ser les coses fins que t’ho ensenyen!

I ja, els darrers 15 dies són els de “treball de final de curs”. Per això, has de dissenyar una taula dolça (el motiu); preparar totes les capsetes, wrappers,…; imprimir-los; retallar-los i fer-lis fotos per entregar-los a la profe. Mentre vas preparant tot això, na Julia t’envia cada dia nou material adicional per a que tenguis més recursos una vegada hagis acabat el curs.DSC_0135I això és el que he fet: he dissenyat una imatge, el cupcake (bastant millorable). He dissenyat també la trama de puntets. He dissenyat totes les peces, les he imprimit, retallat, muntat i fotografiat… i aquí en teniu el resultat! Què trobau?

Encara que trob que podria haver quedat millor, per ser la primera vegada que faig una cosa així, n’estic ben contenta. 🙂

Una amiga em diu que deixi la feina i hem dediqui a fer coses d’aquestes. Sincerament, no em desagradaria, però per això crec que encara em falta molt per perfeccionar… i per ara estic molt contenta amb els meus alumnes i la meva feina a l’IES.

Si us animau a fer algun d’aquests cursets o n’heu fet algun i voleu compartir la vostra experiència, per favor, no ho dubteu i deixau un comentari en aquesta entrada.

Besades a tots!!!

DSC_0151


PD: Us heu fixa’t en l’etiqueta de la foto de la portada??? Me la va regalar una amiga i em va fer molta il·lusió!!! Moltes gràcies Llúcia!!!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

2 Comentaris

 • Respondre lavanda 20 de febrer de 2016 a 10:30

  Uaaaauuu, visca aquest post!! jaja, la il.lusió de sorti-hi no te preu!! 😉 Gracies!!!
  Podem parlar molt del tema candy bar, quan vulguis. Un petó molt gran, i si, coneixer-nos ha estat UNA PASADA. Moltes felicitats pel resultat del teu primer treball!!

  • Respondre decolorsisucre 21 de febrer de 2016 a 17:45

   Hehehehehe Tema candy bar: en vull aprendre més!!! A les vacances d’estiu m’hi posaré. Moltes gràcies pel comentari!! Una besada!

  Deixa un comentari

  Translate »