Receptes dolces

TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA I ARRÒS INFLAT

Me costa molt comprar una cosa de pastisseria (motlles, càpsules,…) i no estrenar-la. Clar que amb aquesta vaig haver d’esperar un poc a que arribés el desembre, però de segur que la faré servir molt. Vaig comprar dos motlles de plàstic per fer torró amb dos estampats diferents. Són molt nets, perquè un cop desmotlles els torrons queden pràcticament sense cap resta de res.

El meu padrí en va fer de fusta, i per fer torró de Xixona és fantàstic, però per fer aquest de xocolata trobo que aquests són molt més atractius. I per cert, si voleu una recepta fàcil, fàcil, fàcil… aquesta és la vostra! Jo he farcit d’arròs inflat, però si encara el voleu fer més “xocolatat” hi podeu posar “mini-lacasitos” o per exemple també hi podeu posar ametlles, nous, festucs,… Cadascú amb el seu gust.

Anem amb la recepta.

DSC_0036

Ingredients:

– 200 gr de xocolata blanca

– 35 gr de saïm (unes dues cullerades generoses)

– canyella en pols

– arròs inflat (he posat tres grapades, literalment)

 

Pas a pas:

1- Foneu la xocolata blanca. Ho podeu fer al bany Maria o al microones. Si ho feis en el microones anau posant la xocolata poc temps en intervals d’uns 30 segons a temperatura mitjana. Cada cop que la tragueu mesclau-la fins que estigui del tot fusa. La darrera vegada que la poseu al microones afegiu el saïm i mesclau-lo bé.

2- Afegiu la canyella en pols a la xocolata fusa, feu-ho al vostre gust.

3- Per acabar, afegiu l’arròs inflat. Mesclau-ho tot bé.

4- Vessau la xocolata dins el motlle. Depèn de quin motlle utilitzeu no haureu de posar res perquè no s’enganxi. Si és de fusta no, en aquest és millor que poseu paper film o de forn, i no el desmotlleu fins que no estigui ben sec. Deixau-lo reposar entre 4-5 hores o  millor d’un dia per l’altre.

 

DSC_0045

A veure si aquests dies tenc temps de fer-ne d’una altra classe i us ho puc mostrar. Salut i una besada!

Entrades Anteriors Propera Entrada

També et pot interessar...

2 Comentaris

  • Respondre lavanda 19 de desembre de 2015 a 22:51

    Ohhh, i a més a més no sembla complicat. La veritat es que mai no he comprat un motlle per torró perque l’imaginava complicadissim de fer. Pero ara amb la teva recepta ,tant de bó el tinguessi!
    Una abraçada, i bones festes!!

    • Respondre decolorsisucre 20 de desembre de 2015 a 9:09

      Gens complicat!!! Atreveix-te! Ah! Els motlles de torró no són gens cars, però et servirà pel mateix un brick de llet tallat per la meitat i folrat de paper de forn. Una besada i bones festes a tu també!

    Deixa un comentari